Åpne tidligere liv på hjemmesiden

Tidligere liv og lagrede protokoller i 1 av 8 milliarder

Hvor listen er

Avsluttede liv vises på hjemmesiden under Tidligere liv når minst ett har endt i denne nettleseren. Listen er ikke en egen side i spillet. Denne artikkelen forklarer den bare.

Begynn et liv som er verdt å ta vare på

Et liv som pågår, er atskilt

Fortsett fortsetter et liv som ikke er slutt, fra one8b.save.v3. Tidligere liv er listen over liv som allerede er slutt. Å lukke fanen flytter ikke av seg selv et liv som pågår, inn i den listen.

Se igjen

Se igjen står på en rad bare når et øyeblikksbilde av livet er tilgjengelig. Uten det kan raden fortsatt vise navnet, stedet, alderen og årsaken. Hintet på hjemmesiden nevner de 10 nyeste livene. En rad uten knapp kan ikke åpnes igjen.

500 sammendrag, 10 øyeblikksbilder

Listen med sammendrag stopper ved 500. De nylige fullstendige øyeblikksbildene i one8b.past.v1 stopper ved 10. IndexedDB kan påvirke om det finnes flere øyeblikksbilder. Ikke les 500 som 500 liv du kan spille av på nytt.

Tre lagre i denne nettleseren. En lengre liste er ikke det samme som et liv du kan åpne igjen.
TastPå dette nettstedet
one8b.save.v3Livet som fortsatt pågår, også et som er trukket, men ikke startet. Fortsett bruker dette.
one8b.lives.v1Korte protokoller over avsluttede liv, opptil 500. Listen kan være lengre enn livene du kan åpne igjen.
one8b.past.v1Nylige fullstendige øyeblikksbilder, opptil 10 i dette lageret. Se igjen vises bare når et øyeblikksbilde av livet er tilgjengelig.

Hvor den lagres

Spillet forteller deg at protokollene blir i denne nettleseren. En innebygd nettleser, for eksempel en inne i en annen app, har et annet lager enn Safari eller Chrome. Et ikon på Hjem-skjermen kan også være atskilt fra nettleseren du begynte i.

En annen telefon eller nettleser

En ny nettleser starter tom. Flytt livene mine garanterer ikke en flytting til en annen enhet. Privat nettlesing kan forkaste lageret når vinduet lukkes.

Slettet betyr slettet

Rydd i protokollene fører til Slett alle. Spillet sier at et slettet liv ikke kan hentes tilbake. Sletter du nettstedets lagrede data i nettleseren, skjer det samme. Ta en kopi av det du trenger, før du sletter det.

Hvis listen er borte

Sjekk at du er i samme nettleser, ikke i et privat vindu og ikke på en side inne i en app som har sitt eget lager. På iPhone, iPad og Safari på Mac advarer spillet om at nettleseren kan tømme nettstedet hvis du ikke besøker det på mer enn sju dager. Hjemmesiden for et annet språk på dette nettstedet har fortsatt samme opprinnelse, men en annen enhet har ikke det.

Spørsmål om protokoller

Selve slutten forklares på siden om resultater.

Kan alle 500 livene spilles av fullt ut på nytt?

Nei. 500 er taket for sammendrag. Gjenåpning krever et øyeblikksbilde, og lageret for nylige øyeblikksbilder rommer 10.

Henter et minnested livet tilbake?

Et slettet lokalt liv er fortsatt borte.

Kan jeg gjenopprette en nettleser som er tømt?

Nei. Når nettstedsdataene er borte, har dette nettstedet ingenting å gjenopprette dem fra.

Registrer et nytt liv